AVOIMET TYÖPAIKAT

_DSC5328.jpg
 
 

Mylläri

viljelijä etsii mylläriä Mörbyn tilalle (Mustion mylly)

Mörbyn tila on luomutila Raaseporin sydämessä. Maatilan toiminta koostuu pääasiassa viljanviljelystä, lihantuotannosta ja metsänhoidosta, jossa jokaisen osan tavoitteena on tukea toisia ja luoda näin kestävä kokonaisuus. Tila on ollut luomussa vuodesta 1995, koska tämä ei mielestämme ole ainoastaan paras tapa hyödyntää, vaan myös palauttaa ja uudelleenluoda luonnonvaroja, jotka ovat kuuluneet tilalle vuosisatojen ajan.

Tilakaupassa olemme voineet luoda tärkeän yhteyden asiakkaisiimme vuodesta 1991 alkaen ja kehittää tuotteitamme läheisessä yhteistyössä loppukuluttajien kanssa. Koemme, että koko ketjun kautta kulkeva läheinen suhde, maasta pöytään hyödyttää kaikkia osapuolia ja lisää mahdollisuuksia ympäristöystävälliseen, terveelliseen ja taloudelliseen tuotantoon. Talvella 2018 tila otti siksi askeleen eteenpäin, hankkien Mustion myllyn – erään Suomen vanhimmista valssimyllyistä, jonne nyt etsimme sitoutunutta mylläriä.

Myllärin tehtäviin kuuluu vastata myllyn toiminnasta, johon kuuluu päivittäinen tuotanto, huolto ja raportointi. Tehtävänkuvaan kuuluu myös yhteydenpito myllyn asiakkaisiin, tilausten vastaanotto ja toimitusten valmistelu. Myllärin tulee olla tarvittaessa valmis osallistumaan markkinoihin tai tapahtumiin, sekä avustamaan maatilalla. Myllärillä on myös tärkeä rooli myllyn toiminnan ja maatilan tuotevalikoiman kehittämisessä, läheisessä yhteistyössä maatilan tiimin kanssa.

Etsimme sinua, jolla on maatalousalan, viljanviljelyn tai elintarvikealan koulutus ja/tai työkokemusta vastaavasta työstä. Sinun tulee olla kiinnostunut luomutuotannosta ja kestävästä tuotannosta koko ketjussa ja tuntea erityisesti viljat. Vanhat viljalajikkeet ovat jo ehkä herättäneet kiinnostuksesi. Seuraat alan kehitystä ja haluat oppia lisää. Tulet saamaan koulutuksen myllyn käsityöhön, mutta odotamme, että tunnet jauhojen ominaisuudet entuudestaan. Olet fyysisesti vahva ja valmis tarttumaan toimeen, missä tarvitaan. Olet valmis työskentelemään sekä myllyllä että läheisessä yhteistyössä tilan tiimin kanssa, johon kuulut. Maatilan työkieli on pääasiassa ruotsi, eli ruotsin osaaminen on etu, mutta ei vaatimus. Myös muu kielitaito kuten suomi, englanti ja saksa ovat eduksi.

Tarjoamme antoisan, luonnonläheisen työn Suomen kauneimmissa kulttuuri-maisemissa ja mahdollisuuden osallistua kehittämään tilaa mielenkiintoisella alalla, jossa perinne ja innovaatio kohtaavat.

Työpaikka on kokoaikainen ja se täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä palkkatoiveesi: morby@morby.fi tai Anna Alm, Mörby gårds vägen 80, 10620 Tammisaari, viimeistään 14.9.2018.

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Anna Almiin: 040-5646092