_DSC5783-2.jpg
_DSC5768.jpg
julmarknad_mindrecrop.jpg
_DSC5114-3.jpg
_DSC5783-2.jpg

Mörbyn tila


SCROLL DOWN

Mörbyn tila


 
mörbylogo_svart.png

Luomumaatila, mylly & tilakauppa 

Mörbyn tila löytyy Raaseporista, lounaisesta Suomesta. Tilaa pitää Almin perhe, omistajana ja maanviljelijänä toimii tytär Anna. Tila sijaitsee keskellä kauniin kumpareista ja vanhaa kulttuurimaisemaa. Vuonna 1995 aloitettu luomuviljely tuntuu luontevalta ja sopivalta valinnalta myös ympäröivän miljöön kannalta. Pieni tilakauppa on ollut keskeinen osa tilan toimintaa jo vuodesta 1991. Valikoimasta löytyy tilalla kasvatettuja luomutuotteita kuten viljoja, juureksia, perunaa ja naudanlihaa. Tilalla järjestetään myös jo perinteeksi muodostuneet vuotuistapahtumat, Joulumarkkinat ja Laskiaisrieha. Tule tilalle, hengitä aitoa maalaisilmaa ja osta puhtaita tuotteita suoraan viljelijältä.
Tervetuloa!


Facebook-sivuamme seuraamalla
pysyt jyvällä tilan tapahtumista.

 
_DSC5768.jpg

Tilakauppa


Tilakauppa


Tilakauppa


Tilakauppa sijaitsee navetan vieressä. Kaupan valikoima vaihtelee vuodenajan mukaan. 
Varmistaaksesi saatavuuden suosittelemme tilaamaan haluamasi tuotteet etukäteen.
Kyselyt ja tiedustelut voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen anna.alm@morby.fi.

 

 
 
 

Naudanliha

Mörbyn tilan nautojen mureaa luomu-lihaa voi ostaa tilakaupastamme. Eläimet nauttivat lähiruokaa sillä kesäisin ne laiduntavat tilan rannoilla ja niityillä, talvisin naudat saavat tilalla tuotettua rehua (heinää, apilaa, kauraa ja herneitä). Lihasta jalostetaan ajoittain myös Mörbyn makkaraa ja muita erikoistuotteita. 

Lihaa myydään 10 kg paketteina
sekä erillisinä paloina.

Lue lisää luomutuotannon
periaatteista Luomuu.fi
 

Viljatuotteet 

Tuotamme luomujauhoja ja -ryynejä vehnästä, ohrasta, rukiista, kaurasta ja speltistä. Pidetty spelttipastamme valittiin vuoden 2015 länsiuusmaalaiseksi tuotteeksi. Viljat jauhetaan omassa myllyssä Mustiossa noin 40 kilometrin päässä tilalta. Viljojen ravinne on myös lähituotettua, sillä se saadaan pelloilla aiemmin viljellystä apilasta.

Täällä voit lukea lisää
 kotimaisista viljakasveista.

 

 

JÄLLEENMYYJÄMME

Melles hälsoshop, Tammisaari
Emmaus Westervik, Tammisaari
Frimans diversehandel, Tenhola
DeliTukku, Pohja
Karjaan luontaistuote, Karjaa
Kemikalio Sinikulma, Hankoo

julmarknad_mindrecrop.jpg

Joulumarkkinat


Joulumarkkinat


 

MÖRBYN JOULUMARKKINAT

sunnunTaina 16.12.2018 klo.10-15

Tervetuloa mukaan luomutilamme maalaisjoulumarkkinoille! Mörbyn tilan perinteiset joulumarkkinat ovat vuosien kuluessa kasvaneet tilan vuoden ehdottomaksi kohokohdaksi. Markkinoilta löydät kaiken, mitä tarvitaan tunnelmallisen joulun luomiseen. 

Joulumarkkinoilta löytyy noin 30 eri näytteilleasettajaa. Pihalta voit ostaa kalaa, korituotteita, lyhteitä ja joulumakeisia. Tilakauppa puolestaan täyttyy tilan omista luomulihoista ja -viljatuotteista. Puodin viereisessä hallissa, käsityöläiset toivottavat sinut tervetuleeksi joulukoristeineen ja tuoreine leipineen. Hallin takaosassa voit lämmitellä glögillä ja luciapullalla.

Navetan vintiltä löydät käsityöläisten lammas-, villa ja taontatuotteita. Ladossa tarjoillaan käsityöläistuotteiden lisäksi lapsille hauskaa toimintaa - olkihyppelyä! Ulkona pihalla joulukuuset odottavat malttamattomina päästäkseen koristamaan markkinaväen koteja. Täällä perheen pienimmät voivat mennä poniajelulle tilan sonnien tarkkaillessa toimintaa. Vaan mitä olisivatkaan Mörbyn joulumarkkinat ilman hirvisoppaa! Keitto tarjoillaan perinteitä kunnioittaen tilan pienessä päärakennuksessa yhdessä tuoreiden Smaskens-sämpylöiden kanssa.

Olette toisin sanoen lämpimästi tervetulleita kohtaamaan, nauttimaan ja jakamaan kaiken tämän koko Mörbyn väen kanssa.

 

VINKKEJÄ

  • Kerätkää jouluinen kimppakyyti! Tapahtuma on suosittu ja meillä on valitettavasti rajattu määrä pysäköintipaikkoja. Parkkihenkilöstö auttaa teitä paikan päällä.

  • Pukeudu sään mukaisesti, äläkä unohda hyviä kenkiä.

  • Käteinen on pop!

 
_DSC5114-3.jpg

Yhteystiedot


Yhteystiedot


 

 

KÄYNTIOSOITE

Mörbyn kartanon tie 80
10620 Tammisaari

Puh +358(0)40 56 46 092
morby@morby.fi

 

KARTTA

 

TIEDUSTELUT JA TILAUKSET

Nimi *
Nimi